Samarbejdspartnere

Projekt Fremtidens Arbejdskraft er et samarbejde mellem flere regionale partnere

Samarbejdspartnerne laver en virksomhedscentreret indsats, i og på tværs af kommuner og faggrupper. På denne side kan du få et overblik over de involverede parter.


Har du spørgsmål til de enkelte samarbejdspartnere, henviser vi til direkte kontakt. Vi linker til de respektive hjemmesider, hvor du kan finde de relevante kontaktoplysninger.

Business Region Esbjerg (BRE) er et tværkommunalt samarbejde mellem Esbjerg, Fanø, Tønder og Varde kommune.


BREs formål er bl.a. at fremme og bidrage til erhvervs- og turismerettede udviklingsaktiviteter.

Erhvervsakademi SydVest (EASV) er en videregående uddannelsesinstitution i Esbjerg og Sønderborg.


De har p.t. 2500 studerende og 16 aktuelle efteruddannelser, som dækker en bred vifte af brancher og interesser.

Syddansk Vækstforum er udpeget af regionsrådet efter indstillinger fra organisationer, uddannelses-institutioner og kommuner.


Vækstforum bidrager til den regionale vækst og sætter kursen for den fremtidige erhvervsudvikling.

Den Europæiske Socialfond (ESF) er EUs primære instrument til at sikre EU-borgerne flere og bedre job og skabe fair jobmuligheder for alle.


ESF finansierer titusinder af lokale, regionale og nationale beskæftigelsesprojekter over hele Europa.

ERHVERVSSKOLER

SYDALS

Business College Syd tilbyder efteruddannelser inden for handel-, kontor og detailområdet. BC Syd vil være en optimal uddannelsesinstitution at vælge, hvis virksomheden f.eks. har fokus på at optimere administrationen, salgsafdelingen eller kundesupporten.

HADERSLEV, SØNDERBORG, TØNDER OG AABENRAA

EUC Syd tilbyder cirka 60 lange og korte erhvervsuddannelser og har adresser i Aabenraa, Tønder, Haderslev og Sønderborg. De moderne faciliteter byder bl.a. på professionelle og moderne værksteder med førende robotteknologi, arbejdsredskaber og værktøjer.

HADERSLEV

Haderslev Handelsskole Udviklingscenter Syd er et kursuscenter, som er en del af Haderslev Handelsskole. Centeret specialiserer sig i dygtiggørelse af medarbejdere i fag som bl.a. ledelse, kommunikation, IT, regnskab og sprog ved hjælp af skræddersyede udviklingsforløb.

ESBJERG

Rybners er en stor uddannelsesinstitution, der rummer 3800 årselever og 550 medarbejdere. Vigtigst for Fremtidens Arbejdskraft er Rybners Tekniske Skole, som tilbyder et meget bredt udvalg af erhvervsuddannelser, så medarbejdere kan opkvalificeres til faglærte.

ERHVERVSRÅD

Erhvervsrådene yder lokal sparring og vejledning til virksomhederne i de respektive kommuner. Erhvervskonsulenterne har fingeren på pulsen og dybdegående erfaring med vækst, strategi og ledelse, salg og markedsføring, rekruttering, logistik og internationalisering. Jeres virksomhed vil altid være i centrum, når erhvervskonsulenten vejleder med et 360 graders perspektiv.

JOBCENTRE

Kontakt - for yderligere information om projektet

PROJEKTLEDER

Winnie Abildgaard

mail: wab@bre.dk

tlf.: 3697 3508

FAGLIG PROJEKTLEDER

Claes O. Jensen

mail: coj@easv.dk

tlf.: 4177 5725