Cases

GODE FORTÆLLINGER FRA PROJEKTET

Miritglas - Vojens


"Da vi pludselig ikke havde så meget at lave, tænkte vi mest i AMU-kurser, men så kom vi med i Fremtidens Arbejdskraft og fandt ud af, at der er så mange andre muligheder for uddannelse. Ud over medarbejderne fokuserede jeg på min egen situation. Jeg har været her siden 2010, er 51 år og gik i sin tid ud af 9. klasse. Med videreuddannelse kunne jeg udvikle mig og blive en bedre leder", siger produktionschef, Keld Lauridsen.

Logitrans - Farup, Ribe


"Fremtidens Arbejdskraft kom lige på det rigtige tidspunkt, for projektet ramte ned i et behov. Vores virksomhed er inde i en periode med store forandringer, vore produkter rummer stadig mere elektronik, og alt skal foregå i et højere tempo end tidligere. Det kræver en ny type medarbejdere med grundlæggende forståelse af, hvordan det hele fungerer", fortæller produktionsdirektør, Dorte Pedersen.

Toftlund Maskinfabrik - Toftlund


I et tillidspræget arbejdsmiljø, hvor nye ansatte rekrutteres af medarbejderne allerede inden stillingsopslaget er skrevet, har opkvalificering ikke altid været på dagsordenen. "I dag har vi vendt det om og fokuseret på, hvad både virksomheden og den enkelte medarbejder kan få ud af et uddannelsesforløb”, fortæller Henrik Clausen, direktør ved Toftlund Maskinfabrik.

LPM - Ølgod


Metalbearbejdningsvirksomheden i Ølgod har stadig samme ejer som ved opstart for over 30 år siden. Men i 2016 skete der et afgørende skift, hvor ejeren løsrev sig fra den daglige drift og gav direktørposten videre til en anden. Med Henrik Jørgensen ved roret er det sket en fokusændring, hvor kompetenceudvikling af medarbejdere og digitalisering især fylder.

Kontakt - for yderligere information om projektet

PROJEKTLEDER

Winnie Abildgaard

mail: wab@bre.dk

tlf.: 3697 3508

FAGLIG PROJEKTLEDER

Claes O. Jensen

mail: coj@easv.dk

tlf.: 4177 5725